Invitation til lancering af Andelsgaarde

Vi vil starte en ny folkebevægelse. Købe landet tilbage og pakke landbrugsejendommene ind i en klimaskræm. Ja, du hørte rigtigt, den er god nok! Vi håber du vil være med til at starte en ny type børneopsparing, hvor vi omlægger landbruget så det bliver bæredygtigt, sætter det på andele og giver det videre til vores børn og børnebørn.

Kom, når vi lancerer foreningen onsdag d. 21. marts 2018 kl. 18 i København. Sociolog Rasmus Willig og arkitekt Kristoffer Teglgaard vil fortælle om deres tanker bag foreningen, og om behovet for i fællesskab at gå nye veje med Danmarks landbrugsarealer.

Hvor: Nybrogade 26A, 1203 Kbh K. Ring på NXT

Presse kan henvende sig til Rasmus Willig på 40281554

Vi glæder os meget til at se dig!!

Rasmus Willig, Ida Willig, Kristoffer Teglgaard, Helene Bjerre-Nielsen og Morten Dal

Udgivet i Arrangementer.