- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Fra jord til brød: Surdejsworkshop på Brinkholm
lør 25. maj @ 13:00 - 17:00
Kom med vores dygtige forvalter Nikolaj i kornmarken, hør om Brinkholms mølleri og lær at lave surdej med de dygtige og prisbelønnede bagere fra Lille Bakery fra Refshaleøen.
I marken skal vi mærke korntyper og lære om sorter og farver imens Nikolaj fortæller om pløjefri kornproduktion og hvorfor han mener at alsidighed og forskellighed har været styrken til at sikre afgrøder i marken og mad på bordet igennem tusind af år.
I køkkenet skal vi lære hvordan man laver surdejsbrød, nørde baktier, mærke strukturer og blive klogere på hævning og bagning sammen med bagerne fra Little Bakery. Denne del af workshoppen forgår på engelsk.
Indimellem skal vi nyde vegansk rabarberkage og varm kaffe sammen.
Workshoppen er for medlemmer af Andelsgaarde og koster 100 kr. at deltage i. Prisen dækker en surdej og et færdigbagt brød fra Lille Bakery og en pose mel fra Brinholm.
Man tilmelder sig hos Sofie på info@andelsgaarde og der er max plads til 15 personer. Pengene overfører man til vores mobilepay når man har fået en bekræftelse på tilmeldningen hos Sofie.
Programmet er
Kl. 13-14.30: Velkomst, Mark- og møllerivandring v. Nikolaj
kl. 14.30-15.00: Kaffe og kage
15.00 – 17.00: Surdejsworkshop med Jimmy fra Lille Bakery.