Nyhedsbrev #100: Generationshave på Lerbjerggård, ungerabat og god sommer

Kære gårdejere

Med et billede fra dejlige Brinkholm vil vi ønske jer god sommer med nyhedsbrev nr. 100!

Millionstøtte til generationshave på Lerbjerggård
Byggeriet af nyt hovedhus til Nanna og Christopher er i gang, og når det er overstået, kaster vi os over det fælles gårdrum, som vi vil omforme til en sansehave for flere generationer. Det synes Nordeafonden er en rigtig god idé, så de har generøst bevilliget 1 million kroner til projektet. I kan godt glæde jer, og mens I venter, kan I læse mere her.

Ungdomsrabat
Til generalforsamlingen i april blev det enstemmigt vedtaget at indføre medlemsrabat for unge. Fremover koster det kun 75 kroner om måneden, altså halv pris, for unge indtil det år, de fylder 28. Så nu kan I prikke alle unge venner og familiemedlemmer og sige, at de kan være med for den pris, de gladeligt betaler for en BMO og en latte på en hipstercafé.
Hvis man allerede er meldt ind og har en alder, som berettiger til rabatten, skal man blot skrive sin fødselsdato til Sofie på info@andelsgaarde.dk – så tilføjer hun den til ens oplysninger og ændrer prisen.

God sommer
I sekretariatet kører vi lidt på vågeblus i juli, så vi vil ønske jer alle en rigtig god sommer! Inden da håber vi at se mange af jer til vores Farmers Market i Demokrati Garage i København NV på fredag den 28. juni kl. 16-19. Og ellers er der fuldt program på alle vores gårde hen over sommeren. Vi vil gerne opfodre til, at I kommer ud og møder jeres forvaltere i sommerlandet og bakker dem op ved at købe deres grøntsager – bedre af slagsen fås ikke.

Bedste hilsner
Sofie, Jacob og bestyrelsen

Følg Andelsgaarde på sociale medier
Facebook
Instagram
Linkedin
Twitter