Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Den Grønne Tråd – Filmvisning, talks og Farmers Market

Sun 15. September @ 12:00 - 17:00

Vær med til at drømme nye drømme for landbruget!

Øst for Paradis, Andelsgaarde og Mellemfolkelig Samvirke inviterer i fællesskab til en hel dag om lokal fødevareproduktion, regenerativt jordbrug og nye fødevarefællesskaber. Vi starter dagen med Farmers Market i Mellemfolkeligt Samvirkes hyggelige gård i Mejlgade, hvor du kan møde lokale producenter af grøntsager, cider, øl og andre økologiske, lokalt fremstillede varer. Undervejs vil der være musik, talks, landbrugsquiz og mulighed for at købe og øve sig i at tilberede lækker økologisk mad.

Herefter er der filmvisning og debat i Øst for Paradis. Vi skal se filmen ’Landbrugets natur’, som undersøger, om vi kan genopbygge naturen med landbruget. Vi får besøg af Andelsgaardes jordbrugere fra Høsteriet og Jordbruget Soldug samt Frans van der Woude fra skovbruget Horseborg, som er med i filmen Landbrugets Natur.

Sammen skal vi formulere nye drømme for landbruget og debattere, hvordan vi i fællesskab kan understøtte, at landbruget bevæger sig i en langt mere bæredygtig retning.

Det er gratis at deltage i Farmers Market, og man møder bare op i gården hos Café Mellemfolk i Mejlgade 53.
Filmvisning og debat i Øst for Paradis kl. 14.30 kræver billet. Som medlem af Andelsgaarde får man dog 50 procents rabat på prisen. Man skal bare tilføje rabatkoden GRØN50 i feltet. Link til billetter findes her: https://www.paradisbio.dk/movie_details/14208_date=all_dage#synopsis
Arrangementet er støttet af Aarhus Kommune og NRGI

Details

Date:
Sun 15. September
Time:
12:00 - 17:00
Event Tags: