Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Høstfest i Demokrati Garage

Sat 14. September @ 14:00 - 23:30

Vi er gået sammen med Demokrati garagens aktører om et brag af en Høstfest. Det hele finder sted i de skønne rammer på Rentemestervej og i Demokrati Garage. I folkestuen kan du høre mere om foreningen og se et udvalg af filmene Generation Regeneration. Ude på Rentemestervej kan du forsyne dig med friske og lækre grøntsager fra vores forvaltere og hilse på Moanna fra Den Lille Mark, forvalterene fra Brinkholm og Sif og Andreas Fra Spaanbrogård.

PROGRAM:
KL. 14-17
// FARMERS MARKET // MARKED // KUNST
Vi afholder marked med lokale producenter, der sælger alt fra hånddrejet keramik til kimchi og grøntsagsmarked med alt det bedste fra høsten fra Andelsgaarde. I folkestuen vil der være oplæg og film fra Andelsgaarde.
KL 18:00 – 21:00 eller til udsolgt
// FÆLLESSPISNING LANGBORDS EDITION //
Vi har glædet os til at invitere jer til bords igen til vores langbordsmiddag på Rentemestervej, som i år er lavet i samarbejde med Flere Fugle og søster cafeen FLOK. Kom og nyd et måltid, der hylder årstidens bedste råvarer, og oplev fællesskabet, når vi samles om bordet under åben himmel. Det vil være muligt at købe en tallerken fra kl. 18.
Menu og mere information følger
KL 21:00 – 23:30
// MUSIK BINGO X SILENT DISCO //
Vær med til en sjov og festlig aften med musik bingo efterfulgt af silent disco.
Både musik bingo og silent disco er… silent – og er med headsets. Der er lagt op til musik og dans fra kl. 21, hvor musik bingo starter, når vinderne er fundet fortsætter vi aftenen med silent disco og mere dans! Der vil være alt, hvad I gerne vil høre på tre forskellige kanaler og dansepræmier fra baren på højkant. Kom og nyd sensommeren i Demokrati Garagens hyggelige gård!
For 150 kr. får du både én plade til musik bingo og headset til silent disco hele aften. Musik bingoen er tematiseret med *bangers.* og du kan vinde nogle topfede præmier fra Flere Fugle og venner.
Der er begrænsede billetter – og vi anbefaler, at du kommer i god tid for at sikre dig en god plads til musik bingo samt købe forfriskninger i baren. Køb billetter her: https://flerefugle.holdbar.com/…/ae2d15fb40da999ef153c6…

 

Details

Date:
Sat 14. September
Time:
14:00 - 23:30
Event Tags:

Organizer

Andelsgaarde
Email
info@andelsgaarde.dk
View Organizer Website

Venue

Demokrati Garage
Rentemestervej 57
København NV, Copenhagen 2400
+ Google Map