Græskardag på Brinkholm
Sat 30. November @ 10:00 - 16:00
Vi inviterer til en dag i græskarrets tegn, hvor både smagsløg og læring er i fokus. Vi skal både i marken og i køkkenet. Zoe viser sin nye græskarbog frem og vi sylter selv græskar til at tage med hjem. Syltede græskar er både fulde af smag, sprøde, sure og søde. Genialt tilbehør til mange af vinterens retter. Vi kan altså sagtens sylte andet end rødbeder. Programmet er således:
10.30-11.30 Markvandring i græskarens tegn: Hør om de græskarsorter Niko og zoe dyrker og bliv klogere på græskarets fantastiske egenskaber.
11.30-12.30 Vi spiser varm græskarsuppe med sprødt surdejsbrød til.
12.30-13.00 Fernisering af Zoes nye græskarbog med mulighed for at købe et eksemplar med hjem.
13.00-15.30 Sylte workshop: Vi gør klar til juletiden og får respekt for det gamle madhåndværk, mens vi bliver klogere på hvordan vi kan tage traditionerne med ind i det moderne køkken.
15.30-16.00 Oprydning og tak for i dag.
Det koster 150 kr. at deltage, hvilket dækker både frokost, kaffe/the kage og workshop materialer. Man skal selv medbringe glas eller anden beholder til sine syltede græskar. Det kan nemt være genbrugt glas man har i forvejen eller fra den lokale genbrug.
Tilmelding skal ske til Sofie på info@andelsgaarde.dk