Andelsgaarde og Rødder er gået sammen om et inspirerende arrangement på dette års Copenhagen Cooking festival.
Hele året rundt er kålen det eneste bladgrønt, vi rigtig kan regne med. Den er tilgængelig for alle og dyrkes med kærlighed, økologisk og regenerativt hos mange små jordbrug. Den opbevares godt. Og så overrasker kålen os gang på gang med smagsvariationer, tekstur og anvendelsesmuligheder.
Når Rødder går på scenen, vil du få inspiration til to kålserveringer – den ene servering et måltid med preserveret kål og den anden en sideret med frisk bladkål. Begge serveringer komplimenteres med Søtoftes fantastiske mejeriprodukter og begge serveringer med kål fra det regenerative og økologisk jordbrug Lerbjerggård (Andelsgaarde), der forpagtes af Nanna (med på scenen) og Christopher.
Mens Niclas kokkerer vil Nanna fortælle om at dyrke kål, så fuglene synger.
Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig, men man kan læse mere om arrangementet her: https://madbillet.dk/show/event/det-groenne-koekken-med-roedder-x-andelsgaarde