Kom med vores dygtige forvalter Nikolaj i kornmarken, hør om Brinkholms mølleri og lær at lave smagfulde rugbrød med den dygtige bagersvend Jimmy der tidligere har været hos bl.a. Lille Bakery.
I marken skal vi mærke korntyper og lære om sorter og farver imens Nikolaj fortæller om pløjefri kornproduktion og hvorfor han mener at alsidighed og forskellighed har været styrken til at sikre afgrøder i marken og mad på bordet igennem tusind af år.
I køkkenet skal vi lære hvordan man laver rugbrød, nørde baktier, mærke strukturer og blive klogere på hævning og bagning. Denne del af workshoppen forgår på engelsk.
Indimellem skal vi nyde en lækker frokost og drikke dejlig varm kaffe sammen.
Workshoppen koster 300 kr. for Andelsgaarde medlemmer og 600 kr. for ikke medlemmer. Prisen dækker Rugmel fra Brinkholm, Workshop med de dygtigste bagere, kaffe, frokost, og dit eget færdigbagte rugbrød.
Man tilmelder sig hos Sofie på info@andelsgaarde.dk og der er max plads til 15 personer. Pengene overfører man til vores mobilepay når man har fået en bekræftelse hos Sofie.