Igen i år holder vi påskefrokost med vores venner fra Rødder og hilser foråret velkommen på Lerbjerggård. Kom op og hør et kort oplæg om foreningens virke og nyd en supper lækker vegetarisk og økologisk påskefrokost i Andelsgaardes smukke fælleshus. Rødder serverer en grøn fortolkning af den klassiske påskefrokost (suppleret med hvad der titter frem på marken).
Menuen vil bestå af:
Deviled æg med sennep, hjemmefermenteret tabasco og vilde urter
Boghvede med små syltede kartofler og ramsløgsmayo
Gule beder med bergamotteolie, estragon, hassel og maltknas
Saltbagt selleri marineret i dild, enebær, koriander og rødbedeferment serveret med rævesovs
Linser vendt med ristet chimichurri toppet med ristede, syltede svampe og urter
Syrnet kål, med surkål, surkålsstøv og fed creme fraiche
Rugbrød og pisket smør med palmekålspulver
Hjemmebagt surdejsbrød
Påsketærte gulerodslegering, gulerodssukker/marengs, bastognebund og kandiserede violer
Arrangementet starter kl. 13.00 og der vil være åben bar med naturvin, økoøl, vores egen snaps, saft og andre ikke-alkoholiske alternativer. Læs mere og køb din voksen eller børnebillet her